De schuifpui reparatie specialisten
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Antal Montage & Service is een vertrouwd adres voor al uw reparaties van aluminium schuifpuien, ramen en deuren.

Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en leveren vakwerk op maat.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan service, montage en projectbegeleiding.

Antal montage & Service is een bedrijf dat al ruim 17 jaar gespecialiseerd is in aluminium schuifpuien, schuiframen, deur en raam kozijnen, onze monteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het monteren van aluminium schuifpuien en diverse aluminium ramen en deuren van verschillende soorten merken. Ook hebben wij een schat aan ervaring in het verlenen van service op aluminium schuifpuien. Elke klacht kan door ons worden opgelost, zoals het vervangen van versleten wielen en het repareren van defecte sloten.Ook hebben wij de perfecte oplossing voor een versleten looprails, wij monteren een RVS overzetrail in combinatie met RVS wielen en verlengen de levensduur van uw schuifpui aanzienlijk. Wij hebben ruime ervaring met de volgende schuifpui fabrikanten:  Eland Brandt, Intal, Alcoa, Simec, Simal, Bomar- en Schipper kozijnen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Wij nemen uw zorgen uit handen, wij lossen alle klachten aan uw kozijn op! Tevens hebben wij een goede bedrijfsverzekering, u kunt dus alles aan ons over laten!

Wij staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 36051982. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.